Streaming studio te huur

Online meeting, seminar, kick-off of ander zakelijk event?
Maak gebruik van onze livestream tv studio!

Speciaal voor bedrijven hebben we een high-tech streaming studio ingericht. Wanneer u als bedrijf een livestream-sessie zoals een online seminar, productpresentatie of kick-off wilt geven op hoge kwaliteit kunt u gebruik maken van deze mooi ingerichte studio. Of bijvoorbeeld voor een interview, voorlichtingssessie of anderzijds.

Onze studio heeft een oppervlakte van ongeveer 6 x 6 meter en is ingericht in twee talkshow-achtige settings. Het unieke van onze studio is dat u als klant vrijwel iedere denkbare inrichting kunt aanvragen.
Alle wanden zijn voorzien van wit geplooid theaterdoek, dat fraai wordt verlicht in iedere mogelijke kleur. Leuk om bijvoorbeeld uw huisstijl kleuren te gebruiken! Op verzoek kunnen we de wanden ook voorzien van zwart theaterdoek.

Live streaming studio huren

Onderscheidend van alle andere studio's!

In de huidige tijd schieten de streaming studio's als paddenstoelen uit de grond, variërend in prijsklassen van heel goedkoop tot heel duur. Veel bedrijven die deze studio’s aanbieden zijn audio/licht verzorgers die nu geen werk hebben en zich ‘dan maar’ op streaming video richten met apparatuur en kennis die ze toch al op de plank hebben liggen.

Maar bij een goede video stream komt zoveel meer kijken dan alleen een paar microfoons, een camera en een laptop. Eigenlijk is het gewoon een volledige live televisie uitzending, maar dan via internet. En vaak ook nog interactief!
Vooral de kennis die voor een online interactief event nodig is ontbreekt helaas vaak bij onze collega’s vernemen we van onze klanten en uit de markt. Door de unieke samenwerking van P&A producties en BM-Media is kennis en ervaring van zowel geluid, licht, camera én internet techniek wel in ruime mate aanwezig. Geen zorgen dus, alle mogelijkheden en onmogelijkheden spreken en testen we uitgebreid door voorafgaand aan de live stream.

Alle techniek is in de studio aanwezig!

Uiteraard zijn alle technische voorzieningen aanwezig, zoals grote 60 inch beeldschermen om bv uw presentaties op weer te geven, of om mensen weer te geven die op afstand aan uw streaming sessie deelnemen. Verschillende professionele camera’s nemen alles haarscherp op en onze technici zorgen voor de beste beelden die live worden uitgezonden.

Uiteraard is ook het geluid perfect verzorgd, meerdere professionele microfoons zijn aanwezig en ook headsets behoren tot de mogelijkheden. Ook is er ‘zaalgeluid’ aanwezig, zodat de sprekers zichzelf en deelnemers op afstand goed kunnen horen.

Voor een goede beeldweergave is goede verlichting nodig. Daarom hangen er op 4 meter hoogte een fors aantal theaterspots en led verlichting zodat alle sprekers goed uitgelicht maar toch sfeervol in beeld komen.

Sfeervolle studio huren
sfeervolle streaming studio huren

Sfeervol ingerichte studio huren?

De inrichting van de studio is stoer, luxe en sfeervol. De basis is een talkshow-achtige setting met een grote tafel waaromheen de gasten plaatsnemen. Een andere mogelijkheid zijn luxe fauteuils waardoor we een huiskamer-achtige setting creeeren. Het unieke aan onze studio is dat we zeer gemakkelijk kunnen switchen van inrichting. Wilt u bv een stoere uitstraling? Kies dan voor onze hout met rvs meubellijn met spreektafels, statafels en bijbehorende stoelen. Of misschien juist strak en modern? Of gezellig ingericht? Alles kan!

 

Video live streaming vergadering of uitvaart

Wat kost het huren van deze streaming studio?

Onze studio is te huur voor € 2750,00 per dagdeel, inclusief water, goede koffie, thee en fris. Uiteraard is bediening en begeleiding van onze kant inbegrepen, evenals alle apparatuur en inrichting. Ook kunnen we zorgen voor een heerlijke lunch.
Wil je een hele dag gebruik maken van onze streaming studio? Dat kost € 3750,00 inclusief lunch.