fa fa-bullhorn

Internet marketing, hoe komt mijn website hoog in Google?

Uw website is klaar. Laat de klanten maar komen!

Helaas werkt het niet zo. Websites die gemaakt zijn door BM-Media hebben standaard veel opties aan boord waar Google positief op reageert. Er zijn op de eerste pagina van Google echter maar 10 plaatsjes beschikbaar, en soms is een goede basiswebsite niet genoeg om hier vermeld te worden. Bijvoorbeeld wanneer u zich in een zwaar beconcurreerde markt bevindt. Of u een concurrent heeft die telkens net een paar plaatsen boven u staat in Google.

IMP (Internet Marketing Pakket)

Internet marketing of SEO is van levensbelang voor uw bedrijf.

Dit is 2024. Traditionele marketing methodes zijn echt niet meer voldoende. Vrijwel iedereen zoekt naar diensten, aanbieders en/of producten via…. Jawel Google en andere zoekmachines op internet.

Het is dus van belang om uw website zo snel en stabiel mogelijk op de eerste pagina van Google te krijgen. Dit kunt u op 2 manieren bereiken;

  1. Dit kunt u proberen zelf te doen, door heel veel te lezen, heel veel te proberen en heel veel tijd te investeren. En dan nog is het vrijwel zeker dat dit niet het gewenste effect heeft.
  2. U kiest voor ons marketing pakket. Wij voeren onze bewezen SEO strategie voor u uit en garanderen een sterke verbetering in Google positie en orders.(Conversie)

BM-Media heeft een werkende SEO (search engine optimization) strategie ontwikkeld die we kunnen implementeren voor uw website. De inhoud hiervan is niet geheim, maar wel teveel om te vermelden op deze website. 
In het kort komt het er op neer dat we aanzienlijke veranderingen toepassen in het technisch deel van de website, maar ook advies uitbrengen m.b.t. de content. (artikelen) Daarnaast melden we na veranderingen aan een pagina dit ook aan bij Google en Bing zodat u vaak minder lang hoeft te wachten op resultaat.

Over resultaat gesproken, reken op de eerste resultaten tussen de 3 en 6 maanden. Vaak gaat het sneller, maar uw pagina heeft tijd nodig om goed te gaan scoren. Dit is helaas niet te voorkomen. (behalve door daarnaast betaald te gaan adverteren op Google Adwords)

Internetmarketing is geen modekreet, maar pure noodzaak.
Google Adwords (betaald op de eerste plaats) en bedrijven die dit verkopen spelen hier handig op in, maar is een tijdelijke oplossing en kost vele malen meer. Daarnaast, stopt u met betalen is uw hoge notering weg.

Tip: wannneer je een marketingpakket met de aanschaf van een website combineert krijg je maar liefst 200 euro korting!!

Marketing pakket
  • Inventarisatie en doel bepaling
  • Uitgekiende SEO strategie toepassen
  • Aanpassingen technisch gedeelte
  • Aanpassingen content gedeelte
  • Aanpassingen Google webmaster tools
  • Gegarandeerde verbetering
  • 6 Maanden lang monitoring
v.a. € 1395,00
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw