Websites, Social media, SEO, video en (veel) meer!

blokken_400.jpg

Goede betaalbare websites bouwen.
Dat is wat wij doen!

Wil je een goede, mooie en vindbare website laten maken zonder ingewikkeld gedoe? 

Van harte welkom dan!
Een mooie en vooral gebruikersvriendelijke website voor jouw bedrijf kunnen wij al voor je maken vanaf € 1495,00. All in. Compleet. Alles inbegrepen.
Nou ja, bijna alles. Het enige dat je zelf moet doen is tekst en foto’s aanleveren, ook het aanpassen en plaatsen hiervan doen wij! Ben je geen schrijfwonder? Ook geen probleem, laat ons dan ook gewoon de teksten maken. Ook kunnen we je artikelen voorzien van passende (gekochte) foto’s als je die niet hebt.
Uiteraard kun je later zelf aanpassingen aan je site doen via ons handige systeem, ook als je geen computerheld bent.

Al onze websites bouwen we vanuit het oogpunt van gebruiksgemak. De bezoeker moet de website in één oogopslag begrijpen en moet niet zoeken naar de kern. Daarom ook hier, geen poespas en technische hoogstandjes die alleen een it nerd begrijpt maar een duidelijke overzichtelijke website voor iedereen. Hier denken wij graag met jou over mee.

Wij bevinden ons in de provincie Utrecht (Houten om precies te zijn) maar maken websites voor klanten uit het hele land. Dus of je bedrijf nu in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Bosch zit, dit maakt ons niet uit!

Snelle service

U krijgt snel antwoord op uw vraag. Geen dagenlange wachttijden. Gewoon direct response, zoals het hoort!

Duidelijk antwoord

U krijgt antwoord in normale begrijpelijke taal. U bent tenslotte geen computernerd.

Persoonlijk contact

Onze lijnen zijn kort. U heeft altijd contact met dezelfde medewerker.

Scherpe tarieven

Wij hanteren altijd eerlijke en volledige transparante prijzen.

Websites

Wij maken websites met een modern uiterlijk, de laatste technieken en een goede score in Google.
Geen eenheidsworst, maar volledig aangepast aan uw huisstijl en imago. 

Google vindbaarheid

Internetmarketing, SEO, iedereen heeft het er goede adviezen en ideeën over. Wij hebben echter een werkende strategie ontwikkeld die uw website gegarandeerd een (veel) hogere Google score geeft.

Social media & Webcare

Het opzetten en onderhouden van social media kost tijd en veel kennis. Heeft u dit niet in huis, dan kunt u het beter uitbesteden.
Ook voor webcare bent u bij ons aan het juiste adres!

Website onderhoud

Zonder website onderhoud kunt u er van uit gaan dat uw website vroeg of laat gehacked zal worden. Daarom biedt BM-Media onderhoudscontracten aan voor technisch onderhoud, maar ook op content niveau.
Wereldbol_400.png

Uw website op de eerste plaats in Google?

Op de eerste plaats in Google of minstens op de eerste pagina in de zoekresultaten, dat wil natuurlijk iedereen! Alle websites die BM-Media maakt zijn voorzien van veel meer basiselementen om een goede vindbaarheid mogelijk te maken dan bij andere aanbieders. Gewoon omdat wij vinden dat dat moet. Maar om echt goed te scoren zijn er (mogelijk) nog meer acties nodig. BM-Media heeft hiervoor een zeer succesvolle internet marketing stappenplan ontwikkeld en kan deze strategie voor u in uw website implementeren.

Deze strategie zal een aanzienlijke verbetering in de zoekresultaten tot gevolg hebben, en misschien wel de eerste plaats! ZONDER gebruik te maken van Google Adwords of een andere dure en maandelijks terugkerende kostenpost.