Slider

Web2Print oplossingen

Web2print is de verzamelnaam voor het bestellen van druk of printwerk via een website. Eigenlijk dus gewoon een webshop, maar dan voor print of drukwerk.

Het zal u niet ontgaan zijn, steeds meer aankopen worden gedaan op internet in webshops. Ondanks dat lokale ondernemers dit verafschuwen is dit simpelweg niet meer te stoppen. U kunt zich er tegen verzetten of zich voor afsluiten, maar dit is gewoon de dagelijkse praktijk. Het verzetten of afsluiten voor deze ontwikkeling is zonder twijfel één van de oorzaken van het bizarre aantal faillissementen binnen de grafische industrie de laatste jaren.
Wake up call!!! De tijd van afwachten tot er een klant binnen loopt is nu echt definitief voorbij. Van deze categorie klanten kunt u niet meer bestaan!!

Het bestellen van printwerk vindt meer en meer plaats via internet, en dit zal gezien de nieuwe generatie inkopers en drukwerk bestellers de komende jaren nog veel sterker gaan toenemen. Hoe graag u het ook zou willen, de vraag naar ‘live’ contact met het printbedrijf of drukkerij wordt steeds minder belangrijk.

Ervaring
Na meer dan 20 jaar ervaring in de grafische markt durven wij te zeggen dat we weten wat een grafisch ondernemer zoekt op het gebied van web2print. En dat is meestal niet de (extreem dure) oplossing die uw printerfabrikant u voorschotelt… Dat soort oplossingen kunnen vrijwel alles (Lees: te veel) en zijn uitstekend geschikt voor overheidsinstellingen, multinationals, en zeer grote drukkerijen. Maar niet voor grafische bedrijven tot zo’n 20 werknemers. Zo'n oplossing is dan simpelweg niet rendabel te maken.

Snelle service

U krijgt snel antwoord op uw vraag. Geen dagenlange wachttijden. Gewoon direct response, zoals het hoort!

Duidelijk antwoord

U krijgt antwoord in normale begrijpelijke taal. U bent tenslotte geen computernerd.

Persoonlijk contact

Onze lijnen zijn kort. U heeft altijd contact met dezelfde medewerker.

Scherpe tarieven

Wij hanteren altijd eerlijke en volledige transparante prijzen.
Verborgen kosten
Wanneer u onderzoek gaat doen komt u bij verschillende (veelal buitenlandse) aanbieders van web2print software op de website. Maar het is flink zoeken naar de prijs. U komt terecht in een woud van extra’s en verborgen kosten. Maar het belangrijkste, al dit soort aanbieders houden zelf de regie over de hosting (plaatsing van de website) en het onderhoud. Heeft u zich al eens afgevraagd wat er gebeurt als zo’n partij failliet gaat of er gewoon mee ophoudt? Waar blijven uw klantgegevens dan?


Wel betaalbaar!
Een ander klein obstakel is de prijs. Een web2print (eigendom) oplossing als Digital Storefront kost al heel snel tegen de € 35.000,00 (!) (exclusief hosting/onderhoudskosten van rond de 400 euro per maand...)
Een gehuurde prefab (White label) oplossing heeft u voor een fractie van deze prijs, maar is nooit uw eigendom. En waar blijven uw klantgegevens? .... En wist u dat dit soort pakketten vaak verkocht worden door grafische bedrijven onder een andere naam?

Boekhout Multimedia heeft een web to print oplossing die wèl betaalbaar is:

 • Een eigen maatwerk webshop ingericht naar uw wensen en volgens uw huisstijl
 • Geen overbodige producten of functies
 • Een zeer simpel bestelproces, zonder door 8 schermen te moeten ploeteren zoals bij de eerder genoemde 'pro' pakketten....
 • De Webshop draait op ons hostingpakket (Uitgebreide hosting + domeinnaam + ssl certificaat (beveiliging), vanaf € 160,00 per jaar)
 • De webshop is gemaakt in een wereldwijd gebruikt universeel cms systeem
 • Uw webshop is eventueel geïntegreerd in uw website, dit heeft grote voordelen voor de vindbaarheid in Google!!
 • U bent (en blijft) volledig eigenaar van uw webshop
 • Betalen met Ideal, contant of op rekening
 • Uw klantgegevens blijven binnen uw omgeving en onder uw eigen beheer!
 • Eventueel volledig geïntegreerd in uw eigen website, u heeft dus ook gelijk een nieuwe moderne website!
 • Volledig eigendom voor een fractie van de kosten, zonder enorme service/maintenance tarieven
We zijn bezig met een kompleet nieuwe uitgebreide web2print oplossing. Binnenkort plaatsen we hier meer informatie over en natuurlijk de prijzen. We kunnen u nu al beloven dat u verrast zult zijn!
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.