slide vindbaarheid
slide vindbaarheid
previous arrow
next arrow

Zoekt u even mee?

De vindbaarheid van uw site tussen al uw concurrenten is van essentieel belang. U kunt nog zo’n fraai vormgegeven site hebben met allerlei flitsende menu’s en animaties, maar als deze site vervolgens voor niemand vindbaar is heeft u er nog steeds niks aan, en is uw investering onrendabel.
BM-Media bundelt deze twee items. Uw site wordt gebouwd, en voorzien van alle meest recente (basis)regels die Google stelt voor een goede vindbare site. U levert de tekst en plaatjes/foto’s aan, die we dan eventueel samen evalueren en checken op relevantie. Ook stellen we de belangrijkste zoektermen vast waarop u gevonden zou moeten worden.


Vindbaar in Google!
Iedereen heeft een mening over de zoekfuncties van Google, en zal u de beste goed bedoelde tips en trucs kunnen geven. Wat de meeste personen en bedrijven zich echter niet realiseren is dat Google een flink aantal maal per jaar de regels aanpast. Iets wat vorig jaar goede zoekresultaten opleverde, kan dit jaar (vrijwel) waardeloos geworden zijn, en zorgen voor lagere zoekresultaten. Een mooi voorbeeld hiervan is het verzamelen van veel domeinnamen die allemaal naar uw domein verwijzen. Tot enige tijd geleden helemaal hot, dit jaar vrijwel onbelangrijk geworden....


Voor u als ondernemer zijn deze veranderingen vrijwel niet bij te houden. Het is tenslotte (waarschijnlijk) ook uw interessegebied niet. Daarom kan BM-Media u naast het bouwen van uw website met de ‘standaard’ Google instellingen een internet marketing pakket aanbieden.
Dit pakket bestaat uit het analyseren en aanpassen van uw website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanpassingen in zoektermen, foto’s, teksten en het technisch systeem die de vindbaarheid van uw site in Google sterk zullen vergroten. 

Nogmaals, vrijwel alle website bouwers hebben het er over, maar vrijwel niemand past zelfs de eenvoudigste regels ook maar toe. En dat vinden wij best schokkend eigenlijk.

Snelle service

U krijgt snel antwoord op uw vraag. Geen dagenlange wachttijden. Gewoon direct response, zoals het hoort!

Duidelijk antwoord

U krijgt antwoord in normale begrijpelijke taal. U bent tenslotte geen computernerd.

Persoonlijk contact

Onze lijnen zijn kort. U heeft altijd contact met dezelfde medewerker.

Scherpe tarieven

Wij hanteren altijd eerlijke en volledige transparante prijzen.