website onderhoud

Of zullen wij dat voor u doen?

Gaat u zelf uw website bijhouden?

website onderhoud

Of zullen wij dat voor u doen?

Gaat u zelf uw website bijhouden?

previous arrow
next arrow
Shadow

Onderhoud aan uw website

Komt u op Pagina 10? ...
Een website is een machine. En machines moeten onderhouden worden. Logisch.
Wanneer er op een website niks gebeurt of geen nieuws te lezen is verliezen niet alleen uw lezers interesse, maar ook Google! Beide wilt u natuurlijk niet.
Wanneer Google interesse verliest zakt uw website razendsnel terug in de zoekresultaten en staat u voor u het weet op pagina 10. (waar niemand kijkt)

Bijhouden dus!
Daarom moet een website bijgehouden worden. Er is altijd wel iets te melden over uw bedrijf toch?
Omdat wij uw site bouwen in een zg CMS systeem kunt u dit zonder uitgebreide technische kennis gewoon zelf doen. U heeft nl de mogelijkheid zelf teksten en foto's toe te voegen of aan te passen. Indien gewenst kunt u ook aanpassingen doen aan het technische gedeelte van uw site. Hiervoor dient u zich wel grondig in te lezen, en dit is op eigen risico!
Zoals gezegd bouwen wij uw site in een CMS. Dit staat voor Content Management Systeem en wil in het kort zeggen dat de content (inhoud) van uw site gemakkelijk aan te passen is zonder ingrijpende toestanden aan de opzet van de site.
Wij maken vrijwel altijd gebruik van het CMS systeem genaamd Joomla. Wij kiezen hiervoor omdat eventueel maatwerk oplossingen hier beter in te realiseren zijn, maar vooral omdat dit systeem het minst hack-gevoelig is van alle systemen. Een ander bekend CMS is Wordpress. Zeer veel gebruikt, en daarom (in de meeste gevallen) ook vrij eenvoudig te hacken. Vandaar dat wij liever geen Wordpress gebruiken.

Service contract (strippenkaart)
Artikelen en foto's aanpassen noemt men aanpassingen aan de 'Front end'.
Het technische gedeelte bewerken noemt men aanpassingen aan de 'Back end'.
Beide kunt u bij zelf doen, maar u kunt het ook aan ons over laten. Hiervoor verkopen we service contracten die bestaan uit een strippenkaart van vooraf ingekochte uren. Deze strippenkaart kan gebruikt worden voor aanpassingen aan de front end, maar ook voor aanpassingen aan de back end. Veel klanten maken hier gebruik van, omdat we dan bijvoorbeeld ook (indien gewenst) continu de vindbaarheid van uw website kunnen optimaliseren.

Snelle service

U krijgt snel antwoord op uw vraag. Geen dagenlange wachttijden. Gewoon direct response, zoals het hoort!

Duidelijk antwoord

U krijgt antwoord in normale begrijpelijke taal. U bent tenslotte geen computernerd.

Persoonlijk contact

Onze lijnen zijn kort. U heeft altijd contact met dezelfde medewerker.

Scherpe tarieven

Wij hanteren altijd eerlijke en volledige transparante prijzen.