eenmanszaak.jpg

Snelle service!

Goed vindbaar op internet

Goedkope website voor ZZP & MKB

Shadow

Wij maken goede websites voor zzp en mkb.

Het maken van goede en betaalbare websites voor ZZP en MKB vinden we erg leuk om te doen, omdat we dan rechtstreeks met de eigenaar kunnen spreken en er niet twintig afdelingen tussen zitten. Onze kracht zit namelijk niet alleen in het maken van jouw website, maar ook in het geven van een gedegen internet marketing advies. Een succesvolle website maken die geld oplevert werkt het beste bij direct contact. 

Wat kost een website voor ZZP of MKB?

Een veel gestelde vraag, en afhankelijk van de gewenste grootte en functionaliteit van de website. Maar we hebben al een hele goede (en goedkope) website voor € 1495,00 ! Inclusief alle basisopties voor een goede vindbaarheid in Google. Voor de meeste bedrijven en zeker voor starters is dit de perfecte website tegen een lage prijs!

Online marketing
Wij merken we dat kleine bedrijven vaak geen uitgebreide ervaring hebben met marketing en verkoop technieken, en zeker niet online. Boekhout Multimedia heeft dit wel. Wij voorzien je graag van marketing advies en delen graag onze ervaring met jou.
Online marketing is onmisbaar om nieuwe klanten aan te trekken. Bij het niet of onjuist toepassen van SEO (de spelregels voor vindbaarheid in Google) ben je slecht vindbaar en gaat de concurrentie er met jouw potentiele klant vandoor.

Conversie
Alleen met vindbaar ben je er nog niet. Eenmaal op de website gelokt is het de bedoeling dat de bezoeker de door jou gewenste actie gaat uitvoeren. Bijvoorbeeld iets kopen of downloaden, of het contactformulier invullen? Het omzetten van gewekte interesse naar het uitvoeren van de gewenste actie heet in website-land conversie. Hoe we samen de klant gaan overtuigen 'iets te doen' op jouw website vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

IT hulp en meer...
Wij merken ook dat kleine en middelgrote ondernemingen steeds vaker moeite hebben om technologische ontwikkelingen (buiten de eigen website) bij te houden. Denk hierbij aan social media, maar ook op (mobiel) IT gebied. Wij helpen je hier graag mee, kunnen in eenvoudige bewoordingen uitleggen wat alles betekent en hoe dit vòòr je kan werken in plaats van tegen je. Daarnaast is het prettig om een bepaalde basiskennis op dit gebied te hebben als gesprekspartner bij klanten.

Tijd voor duidelijke taal!
Wanneer u een service contract bij ons heeft afgenomen kunt u ook altijd op ons terugvallen voor advies en uitleg over vrijwel alle hedendaagse technologieën. Maar ook hebben we in de meeste gevallen antwoord op en oplossingen voor veel computer- en softwarevragen. Da's gemakkelijk!

Snelle service

U krijgt snel antwoord op uw vraag. Geen dagenlange wachttijden. Gewoon direct response, zoals het hoort!

Duidelijk antwoord

U krijgt antwoord in normale begrijpelijke taal. U bent tenslotte geen computernerd.

Persoonlijk contact

Onze lijnen zijn kort. U heeft altijd contact met dezelfde medewerker.

Scherpe tarieven

Wij hanteren altijd eerlijke en volledige transparante prijzen.